DEF 125procent klein

Wie

Mutesounds@school: 125Procent is een landelijk innovatief project- en communicatiebureau met passie voor maatschappelijke vraagstukken in intensieve samenwerking met de doelgroep. 125Procent is onder andere gespecialiseerd in projecten voor doven en slechthorenden, en zetten zich in voor de participatie en integratie van mensen met een auditieve beperking.

Waar

Contactpersoon: Alan Bredenhorst

Telefoonnummer: 06 2480 5457

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bereikbaarheid: alle dagen

Adres: Wegastraat 29, 2516 AN Den Haag 

www.125procent.nl

Wat

125Procent geeft voorlichting over doof en slechthorendheid en leven met een beperking in het algemeen.

Het doel van MuteSounds@School is om de participatie en integratie voor doven en slechthorenden in de maatschappij te vergroten door voorlichting en beleving, en tegelijkertijd in te zetten op preventie van gehoorschade.

125Procent geeft voorlichting op primair onderwijs groep 7 en 8, VMBO/HAVO/VWO en praktijkonderwijs

MuteSounds@School geeft voorlichtingen aan de hand van persoonlijke ervaringsverhalen van doven of slechthorenden, gebarentaalles, film en gesprekken aan de hand van stellingen. Tijdens de lessen maken horende kinderen of jongeren op een interactieve speelse manier kennis met de dovencultuur, gebarentaal en het op andere wijzen beleven van muziek.

Programmaduur: 1 of 2 lesuren in leslokaal met eigen docent of begeleider van de groep. Geen verdere toegankelijkheidseisen.

De kosten voor de school zijn in overleg met gemeente.

Boek hier

Naar het formulier >