Special Olympics Nationale Spelen 2020 in Den Haag voor scholen

Naast de Olympische Spelen en de Paralympische Spelen bestaat er ook de Special Olympics. Dit zijn de Spelen voor sporters met een verstandelijke beperking. In 2020 komen 2000 sporters naar Den Haag om aan dit grootste landelijke sportevenement deel te nemen. Een geweldig evenement met heel veel goede en mooie energie! 

Zeer gemotiveerde spelers met een verstandelijke beperking zetten hun beste beentje voor om een sportpresentatie van hun leven neer te zetten en te strijden om de medailles in 18 taken van sport. 

Uit eerdere ervaringen blijkt dat er volop wordt genoten door de spelers en de begeleiders, maar niet te vergeten ook de supporters.

De supporters zijn voor deze fanatieke sporters van extra groot belang. Ze mogen dan ook volop in de aandacht en zonnetje worden gezet.

Voor de supporters zelf is het een hartverwarmende en inspirerende ervaring. bekijk de promotiefilm: Promotiefilm special Olympics Den Haag 

Komen jullie ook met je klas de sporters aanmoedigen op 12 juni 2020 tijdens de gratis bij te wonen opening in het ADO stadion en doe mee aan de spandoeken wedstrijd.

Algemene info vindt u op www.specialolympics2020.nl of stel u specifiek vraag via  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

SGKsgk2