In 2020 weten veel Haagse kinderen wat een beperking inhoud!

Met alle betrokken partijen kunnen we nu al zeggen dat we nog meer kinderen dan vorig jaar informeren over wat een beperking is. Er staan nu al meer dan 75 Haagse basisschool groepen ingepland. Een mooi begin van 2020!

De kinderen weten niet alleen wat een beperking is, maar geven aan dat dankzij de kennismaking met de mensen met een beperking ze het minder eng vinden. Er worden letterlijk bruggen geslagen en deze kinderen kijken de rest van hun leven anders naar mensen met een beperking! Kinderen gaan bijvoorbeeld enthousiast thuis aan de slag met leren van gebarentaal. Dit alles beinvloed in de toekomst de positieve beeldvorming over mensen met een beperking. 

Dankzij de 2 mooie en waardevolle evenementen die in Den Haag plaatsvinden: de Invictus Games en de Special Olympics, komen er dit jaar nog meer scholen in aanraking met mensen met een beperking. Er zijn zelfs scholen die er een thema aan verbinden voor de school. We merken met zijn allen dat de scholen het al minder eng beginnen te vinden, er meer voor open staan en nog mooier, het gewoon ontzettend leuk vinden als we langskomen. Want een ervaring is het zeker voor alle betrokkenen! Zijn we nog niet bij uw school langs geweest, neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..