geRAAKt logo

Wie

De organiserende partijen, HollandDance Festival en ADO Den Haag in de Maatschappij, bieden gezamelijk het project geRAAKt! aan. Een combinatie van dans en voetbal, waarin het belang van breed beewegen voor jonge kinderen voorop staat.

Waar

Contactpersoon: Yolanda van der Heijden

Telefoonnummer: 070-2170560

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bereikbaarheid: ma, di-15.00, do, vrij

Adres: Prinsestraat 42, 2513 CE Den Haag

www.holland-dance.com

Wat 

Het project geRAAKt! van HollandDance Festival en ADO Den Haag in de Maatschappij  is een voetbal-en dansprogramma dat kinderen bewust maakt van een gezonde leefstijl. 

Tijdens geRAAKt! krijgt groep 8  een interactieve gastles door dans- of voetbalprof die in het teken staat van respect. De les kan worden ingezet om kennis te maken met een danser of voetballer met beperking. Deze les is bedoeld om kennis te delen en inhoudelijk op het thema ‘respectvol met elkaar omgaan’ te spreken. 

geRAAKt! is een programma dat binnen een schoolweek wordt uitgevoerd voor de groepen 4 tot en met 8. Het brengt kinderen letterlijk in beweging en informeert ze over onder andere gezonde voeding, leefpatronen en respectvol met elkaar omgaan. Ook leren zij meer over voetbal & dans, sport & cultuur.

Het programma bestaat uit praktijklessen, werkboekje en filmpjes en discussies aan de hand van stellingen. Tevens is er voor groep 6 en 7 een uitstapje naar een dansstudio en voetbalstdion en voor groep 8 de interactieve gastles.

Voor de activiteiten zijn een klaslokaal, gymzaal of schoolplein nodig met aanwezigheid van en participeren door leerkrachten vanuit de school.

Na een kennismakingsgesprek brengen we een offerte uit voor het programma.

Boek hier

Naar het formulier >